Leiebil Tyskland

hertz interrent europcar thrifty enterprise budget avis alamo
Gratis avbestilling
Ingen kredittkortgebyrer
Kundeservice

Leiebil Tyskland

Tyskland byr på vakker natur og variert landskap i Sør-Tyskland, alt fra skog-rike regioner, sletter og storbyer. Med en leiebil gjennom Tyskland kan du oppleve alt fra vakker natur til kjente turistattraksjoner. Les mer om vår laveste pris-avtale for en billig leiebil.

Med leiebilen gjennom Tyskland

Det tyske motorveinettet er veldig godt utbygd og gjør at du kan nå alle destinasjoner raskt og enkelt. Bensinstasjonenen er døgnåpne og det er ingen bomavgift på motorveiene. På motorveiene, Autobahn, finnes ingen fartsgrense, men det anbefalt høyeste hastighet er 130 km/h. Fartsgrensene på Autobahn for personbiler med henger er maks 80 km/h.

Biler som kjører gjennom såkalte miljøsoner, umweltzone, må merkes med et spesielt miljømerke, Feinstaubplakette, og klasifisseres i kategorien rød, gul eller grønn, avhengig av hvor stort utslipp bilen har. Kjører du gjennom slike soner uten dette miljømerket, kan du bøtelegges.

Hver eneste landsby og storby i Tyskland har sin egen sjarm. Oppdag Tyskland med bilen og besøk Augsburg, en av Tysklands eldste byer. Byen som ble grunnlagt av romerne , har mange severdigheter å by på, blant annet det kjente Ausburger Puppenkiste Marionetteteateret. Den kjente Oktoberfesten som holdes i München hvert år er en av Tysklands største attraksjoner. Opplev med leiebil München og Oktoberfesten på sitt beste.

Før bilferien er det alltid viktig å lese seg opp på landets trafikkregler, veinettet og generelt om skikk og bruk der du skal reise. Les mer på Tysklands offisielle turistsider.